Educatie voor zorgprofessionals

De wereld waarin zorgverleners werken,  is volop in beweging. Overheid en zorgverzekeraars stellen steeds hogere eisen en patiënten hebben veranderende zorgbehoeften. Vroeger was het voldoende als je vooral goed was in je vak: mensen beter maken. Vandaag de dag moeten praktijkhouders en hun medewerkers ook ondernemers, of beter gezegd ondernemend, zijn.

Met ons aanbod helpen we jou als praktijkhouder, zorgprofessional of ondersteuner in de eerstelijns gezondheidszorg de uitdagingen om te buigen tot kansen. Door je kennis aan te reiken en vaardigheden te leren die je nodig hebt om met alle veranderingen mee te kunnen bewegen.

Op dit moment richten we ons met name op fysiotherapiepraktijkhouders, -managers, fysiotherapeuten en hun ondersteuners. Wittemeer Academy biedt op termijn haar diensten ook aan andere eerstelijns zorgaanbieders.

Wittemeer Academy

  • Werkt uitsluitend met docenten die vanuit hun eigen praktijkervaring expert zijn in het vakgebied en daardoor beschikken over een ruime zorgmarktkennis.
  • Beschikt over een uitgebreid netwerk in de zorgsector waardoor ontwikkelingen in de zorg en behoeftes op de voet gevolgd worden. Deze ontwikkelingen en behoeftes kunnen snel omgezet worden in opleidingsmogelijkheden en zijn dus altijd actueel.
  • Biedt haar trainingen en cursussen btw vrijgesteld aan.
  • Biedt scholingen aan die voor het merendeel zijn geaccrediteerd door de beroepsverenigingen.

 

Opleidingen

Inschrijven