Over Wittemeer2018-09-04T13:25:06+00:00

Ondersteunen

Opleiden

Ontmoeten

Wittemeer bestaat uit drie pijlers: Wittemeer Netwerk, Wittemeer Consultancy en Wittemeer Academy.

De missie van Wittemeer is: “Bewerkstelligen dat fysiotherapiepraktijken ook op de lange termijn als gezonde bedrijven blijven functioneren” 

Een fysiotherapiepraktijk is niet alleen een zorginstelling, het is ook een onderneming. Daarom concentreert Wittemeer zich op de bedrijfsmatige zaken. Een professionele praktijk levert kwaliteit die tot in de puntjes geregeld is. Hierdoor krijgen klanten van de aangesloten praktijken de beste fysiotherapeutische zorg.

Onze diensten

CONSULTANCY

LEES MEER >

ACADEMY

LEES MEER >

NETWERK

LEES MEER >

WE BEANTWOORDEN GRAAG JULLIE VRAGEN

Stel een vraag

Medewerkers & meer

Kasper Bos

Kasper werkt als fysiotherapeut en praktijkmanager bij DBZ fysio en is sinds november 2017 betrokken bij Wittemeer. Hij heeft altijd al interesse gehad op het gebied van ondernemen, organiseren en verbinding maken. Kasper liet zichzelf al tijdens zijn opleiding zien, door daar het initiatief te nemen en in diverse groepen deel te nemen of deze op te zetten. Na enige tijd te werken in het werkveld wil hij deze interesses graag voortzetten bij Wittemeer.

Kasper is jong en ondernemend en kijkt graag met een nieuwe, frisse blik naar alles wat op zijn pad komt. Hij bijt zich vast in een onderwerp en zoekt dit vervolgens tot in de puntjes uit. Kasper krijgt energie van het helpen van mensen en zal daarom ook vooral ingezet worden als inhoudelijke vraagbaak bij Wittemeer.

Aukje Stuart

Aukje Stuart is sinds december 2017 betrokken bij Wittemeer. Door haar interesses in alle zaken rondom de fysiotherapiepraktijk, is zij zich gaan richten op de bedrijfsvoering en kwaliteit. Aukje heeft een achtergrond als (sport)fysiotherapeut, maar is sinds begin 2017 niet meer als fysiotherapeut werkzaam. Naast de werkzaamheden bij Wittemeer is zij praktijkmanager bij Fysiocenter Bladel, waardoor ze nauwe banden heeft met de fysiotherapie wereld.

Aukje is bij Wittemeer als netwerkcoördinator. Ze krijgt energie van het sparren met en richting geven aan praktijken met betrekking tot ondernemerschap en kwaliteit. Daarnaast zal zij zich bezighouden met het organiseren van de scholingen.

Jolanda Baselmans

Jolanda heeft geen achtergrond in de fysiotherapiewereld, maar is afgestudeerd als facilitair manager. Door haar werkervaring bij Wittemeer is zij inmiddels echter wel volledig op de hoogte van het reilen en zeilen bij fysiotherapiepraktijken.

Het doel van facility management: ‘het faciliteren van de bedrijfsprocessen teneinde een bijdrage te kunnen leveren aan de continuïteit van de organisatie’ kan zij eveneens goed toepassen bij Wittemeer. Ze zorgt er bij Wittemeer voor dat achter de schermen alles op rolletjes verloopt: van het organiseren van bijeenkomsten en scholingen tot jullie eerste aanspreekpunt bij vragen.

Joost Valkenberg

Tot 2002 werkte Joost als gespecialiseerde fysiotherapeut bij DBZ Fysio van waaruit hij in 1992 Ergo Optima en later nog andere bedrijven oprichtte. Eigenlijk al vanaf het begin van zijn loopbaan (1986) ontwikkelde hij zijn kennis en visie op het gebied van ondernemen en innoveren met als rode draad ‘mensen en organisaties beter laten presteren’.

In 2007 behaalde hij zijn MBA-graad aan de Purdue University, Krannert School of Management (Purdue, Indiana, USA) en TIASNimbas Business School (Tilburg, Nederland). Hij scherpte vervolgens zijn kennis verder aan met diverse masterclasses en trainingen en blijft zich continu ontwikkelen.

Joost wordt door medewerkers, klanten en relaties bestempeld als een ondernemer met een goed ontwikkeld gevoel voor verhoudingen waarbij hij strategisch en conceptueel denkt. Hij wordt gezien als een bruggenbouwer die met zijn helikopterview inspirerend voor medewerkers en partners is. Hij brengt zodoende op een vernieuwende en verfrissende wijze de juiste dynamiek in organisaties en bij teams en medewerkers.