Ondersteunen

Opleiden

Ontmoeten

Wittemeer bestaat uit drie pijlers: Wittemeer Netwerk, Wittemeer Consultancy en Wittemeer Academy.

De missie van Wittemeer is: “Bewerkstelligen dat fysiotherapiepraktijken ook op de lange termijn als gezonde bedrijven blijven functioneren” 

Een fysiotherapiepraktijk is niet alleen een zorginstelling, het is ook een onderneming. Daarom concentreert Wittemeer zich op de bedrijfsmatige zaken. Een professionele praktijk levert kwaliteit die tot in de puntjes geregeld is. Hierdoor krijgen klanten van de aangesloten praktijken de beste fysiotherapeutische zorg.

Onze diensten

CONSULTANCY

LEES MEER >

ACADEMY

LEES MEER >

NETWERK

LEES MEER >

WE BEANTWOORDEN GRAAG JULLIE VRAGEN

Stel een vraag

Medewerkers & meer

Kasper Bos

Hij is de inhoudelijke vraagbaak waarmee hij fysiotherapiepraktijken ondersteunt in het netwerk. Ontwikkelingen in de fysiotherapie volgt hij op de voet en vertaalt hij naar het netwerk.

Jolanda Baselmans

 Zij heeft de functie van netwerkcoördinator bij Wittemeer en zorgt er voor dat achter de schermen alles op rolletjes verloopt: van het organiseren van bijeenkomsten en scholingen tot jullie eerste aanspreekpunt bij vragen.

Joost Valkenberg

Hij is een bruggenbouwer die met zijn helicopterview inspirerend is voor medewerkers, management en eigenaar, en brengt op een vernieuwende en verfrissende wijze de juiste dynamiek in organisaties, bij teams en medewerkers. Specialiteiten: missie, visie, strategie, praktijkovernames & -fusies, financiering.

Frank Timmermans

Hij is één van de docenten voor de bedrijfskundige opleiding “Bedrijfsvoering Fysiotherapie”.

Hij is een succesvol ondernemer en eigenaar van Medifit Fysiotherapie en Sportmedic in de regio Breda en Tilburg. Met een passie voor het inspireren, opleiden en coachen van (jonge) mensen. Frank verzorgt ook de leerlijn ‘Ondernemen en innoveren” bij Breederode Hogeschool in Rotterdam.

Zijn talenten liggen op het vlak van missie, visie en strategie. Een goed luisteraar, die vanuit een helicopterview hoofd- & bijzaken weet te scheiden. En iemand die je aanmoedigend aanmoedigt.

Zijn motto: leef je leven autonoom en met plezier.

Lard Davidse

Hij is praktijkeigenaar, HCA auditor en daarnaast consultant bij Wittemeer waarbij hij praktijken ondersteund met het verbeteren van de interne kwaliteit en ondersteunende processen. Met name op het gebied van het monitoren van belangrijke praktijkinfo, het goed neerzetten van ondersteunende diensten als ICT en telefonie en het procesmatig aanpakken van contractering kan Lard praktijken ondersteunen. Daarnaast is hij ervaringsdeskundige van de Zorg1 producten.

Tim van Beers

Hij is praktijkeigenaar, directeur EPTENederland en bestuurslid SelectFysio pluspraktijken. Bij Wittemeer zet hij zich in als gastdocent voor de opleiding Bedrijfsvoering en als consultant op het gebied van praktijkprocessen en praktijkstrategie.

Bas Wolbert

Hij is praktijkeigenaar en zet zich daarnaast bij Wittemeer in als consultant met als aandachtsgebieden strategie, creativiteit, conceptueel denken en doen en zorgpaden.

Erwin Jansen

Hij is praktijkeigenaar, docent bij NEXUS en daarnaast bij Wittemeer werkzaam als docent voor de opleiding Bedrijfsvoering op het gebied van personeelsbeleid.

Mireille Claessens

Zij is praktijkeigenaar, eigenaar van de Karakterfaculteit en bij Wittemeer betrokken als docent van de opleiding Bedrijfsvoering. Zij neemt hier het onderdeel management en team coaching gericht op communicatie, samenwerking en persoonlijke ontwikkeling voor haar rekening.

Jurian Donders

Hij is praktijkeigenaar en eigenaar van een multidisciplinaire revalidatiekliniek. Daarnaast zet hij zich bij Wittemeer in als consultant op het gebied van coaching van praktijkhouders, visie en strategie, creativiteit en het bouwen van mono- naar multidisciplinaire teams.

Huub van Meggelen

Hij is praktijkeigenaar, auditor bij HCA en intervisie – en visitatie coach van zowel KNGF als Keurmerk. Daarnaast zet hij zich voor Wittemeer in als consultant op het gebied van kwaliteitsbeleid, zorgplansystematiek en het vertalen van beleidsstukken en wetgeving naar de praktijk van alle dag.

Sjemaine van Zeeland

Zij is praktijkeigenaar en sportfysiotherapeut. Bij Wittemeer zet zij zich in als consultant voor begeleiding in het audit traject en het verkrijgen en behouden van kwaliteit. Daarnaast neemt zij bij de opleiding Bedrijfsvoering het onderdeel operationeel management / primaire processen voor haar rekening.

Aukje Stuart

Zij is manager bij Fysiocenter Bladel en VIP24 coach.
Bij Wittemeer kan zij teams coachen om de koppen dezelfde kant op te krijgen. Door het maken van persoonlijkheidsprofielen kan zij meer inzicht geven in de eigenschappen van het team. Daarnaast kan zij medewerkers meenemen in de keuzes van een praktijkhouder en komen de medewerkers en praktijkhouders dichter bij elkaar.