Jurian Donders


Jurian is bedrijfsconsultant en ondernemer in de fysiotherapie. Na wat omzwervingen in de ICT en bedrijfskunde is Jurian fysiotherapeut geworden. Hij heeft een eigen praktijk in de regio Arnhem. Fysio Donders is al meer dan 40 jaar een begrip in Arnhem, Velp en omstreken. De praktijk is opgericht door zijn vader en is inmiddels al een aantal jaren geleden overgenomen door Jurian. Met zijn sterke ondernemerskracht, visie en doorzettingsvermogen is Fysio Donders onder zijn leiding inmiddels uitgegroeid tot een innovatieve praktijk met 4 locaties en 26 therapeuten! “Kansen komen niet aangewaaid, deze moet je zien en zelf creëren”,

Naast zijn eigen praktijk is Jurian actief in het coachen van praktijken via zijn onderneming Unique Fysio. Zijn speerpunten zijn dan ook multidisciplinair samenwerken en praktijken minder afhankelijk maken van zorgverzekeraars. Fysiopraktijken kunnen namelijk veel meer dan alleen fysiotherapie. Hier komt het echte ondernemen en bedrijfskunde met marketing om de hoek kijken. Heerlijk om mee bezig te zijn en successen daarin samen te boeken.

Op het gebied van marketing is Jurian ook onderlegd. Exposure naar buiten is heel belangrijk. Maak kenbaar wie je bent en wat je doet, maar blijf vooral kijken naar wat de klant wil. De klant wil geen fysiotherapeut. De klant wil optimaal geholpen worden.

Zijn motto: vouloir, c’est pouvoir; Willen is kunnen.

Jurian heeft 2 kinderen en woont in Arnhem. Hij is fan van zeilen en hardlopen.


Opleidingen gegeven door Jurian Donders