Bedrijfsvoering


De zorgsector is continue aan verandering onderhevig, waardoor de druk om efficiënter te werken toeneemt. De werkzaamheden worden steeds complexer, omdat je te maken hebt met verzekeraars, non-profit organisaties en de overheid. Binnen Wittemeer helpen we praktijkhouders, zorgprofessionals en (praktijk-)ondersteuners met een gevarieerd aanbod aan verschillende opleidingen over strategie, management, processen, financiën, personeelsbeleid en marketing, kortom: Bedrijfsvoering. Iedere praktijk of zorginstelling is ergens begonnen. Je hebt steeds meer ervaring opgedaan. Je ontwikkelt zelf en als praktijk, maar je merkt dat je met passie voor het vak alleen, de volgende stap niet kunt maken. Je bent op een punt gekomen waarbij je toe bent aan professionalisering. Bekijk hieronder het aanbod van opleidingen die bijdragen aan professionaliseren van je eigen kwaliteiten, die van medewerkers en die van je bedrijf.

Meer informatie

Vakinhoudelijk


De wereld waarin zorgverleners werken, is volop in beweging. Patiënten hebben veranderende zorgbehoeften en overheid en zorgverzekeraars stellen steeds hogere eisen. Versterk jezelf daarom met een opleiding of training van Wittemeer. Leer hoe je cliënten motiveert en in beweging krijgt zodat ze daadwerkelijk je adviezen opvolgen. Of ontwikkel je tot specialist in werkgerelateerde klachten of slaapgerelateerde problemen. Wittemeer reikt je kennis aan en leert je vaardigheden zodat je jezelf blijft ontwikkelen en met alle veranderingen mee kunt blijven bewegen.

Meer informatie

Persoonlijke effectiviteit


Wat is persoonlijke effectiviteit eigenlijk en waarom is het zo belangrijk? Persoonlijke effectiviteit gaat weten waar je kracht ligt en doen waar je goed in bent. Als je iets doet waar je energie van krijgt, haal je meer plezier uit je werkt. Met een cursus in persoonlijke effectiviteit, wordt je je bewust van jouw patronen en de invloed daarvan op je bijvoorbeeld je werk, maar ook andere gebieden van je leven. Veel verschillende factoren kunnen van invloed zijn op jouw persoonlijke effectiviteit. Misschien wil je iets leren over time management, het coachen van je cliënt of het communiceren met je stakeholders. Want als jij goed kunt communiceren naar je stakeholders, kun je op een prettige manier een werkrelatie onderhouden. En wanneer je effectief kunt communiceren, kun je ook op een effectieve manier je werk doen. En zo houdt je dan weer ruimte over voor andere dingen. Bekijk hieronder het aanbod van onze opleidingen in het vakgebied persoonlijke effectiviteit.

Meer informatie

Opleidingsadvies

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze of heb je gewoon een vraag, bel of mail ons!