Over ons


Een paramedische praktijk runnen gaat verder dan vakkennis en vaardigheden alleen. Een ‘zorgbedrijf’ leiden vraagt om een brede kijk op strategie en proces, kennis van marketing, het kunnen coachen van medewerkers, etc. Wittemeer Academy is ontstaan vanuit de behoefte aan kennis over de bedrijfsvoering van een eigen praktijk. Ervaren professionals uit het vak die met specialistische kennis, ambitieuze ondernemers in de zorg helpen groeien.

Inmiddels is Wittemeer Academy uitgegroeid tot een veel breder opleidingsprogramma dan bedrijfsvoering alleen. Office management, coaching, vitaliteit, ergonomie op de werkvloer, re-integratie, slaap, persoonlijke effectiviteit; misschien niet alles, maar veel disciplines waar zorgprofessionals mee te maken hebben komen samen bij Wittemeer Academy. Bekijk hier onze opleidingen. Zit er een vakgebied tussen zit waarin jij je zou willen ontwikkelen?

Wittemeer is in 2007 opgericht door Joost Valkenberg MBA. Joost is succesvol ondernemer en directeur-eigenaar van de JMVH-groep. Een veelgevraagd spreker, met jarenlange ervaring in het coachen van ondernemers op zowel de ‘harde’ als de ‘zachte’ kanten. Samen met Kasper Bos vormt hij de kern van Wittemeer. Met een enthousiast team van docenten, allen ervaren en specialist in hun vakgebied, werken zij elke dag aan het bewerkstelligen van onze missie: praktijken op een duurzame manier gezond houden.

Leuk weetje: de naam Wittemeer komt van het Brabantse: ‘dan Witte meer’, in het Nederlands vertaald naar ‘dan weet je meer’.


Wil je meer weten?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze of heb je gewoon een vraag, bel of mail ons!

    Bedrijfsvoering Vakinhoudelijk Persoonlijke effectiviteit