Over ons


Wittemeer Academy is ontstaan vanuit een behoefte. Praktijkeigenaren hebben behoefte aan kennis die verder gaat dan alleen vakinhoudelijke vaardigheden. Wanneer je een paramedische praktijk runt, heb je kennis nodig over het leiden van een zorgbedrijf. En dit is waar Wittemeer zich op focust. De Academy is naast bedrijfsvoering inmiddels uitgegroeid tot en breder perspectief. Er is een uitgebreid aanbod aan opleidingen, met aandacht voor persoonlijke effectiviteit. Want wanneer je jezelf kent en weet waar je kracht ligt, kun je nog meer uit je praktijk halen. Het is onze missie om fysiotherapiepraktijken op een duurzame manier gezond te houden.

Leuk weetje: De naam Wittemeer komt van het Brabantse: ‘dan Witte meer’, in het Nederlands vertaald naar ‘dan weet je meer’.

Wittemeer is in 2007 opgericht door Joost Valkenberg MBA, oud-fysiotherapeut. Kasper Bos en Marjolein Nooijen zijn werkzaam bij Wittemeer en dragen, allen in hun eigen kracht, bij aan ‘de Academy’ en ‘het Netwerk’. Samen vormen we de kern van Wittemeer en werken elke dag aan het bewerkstelligen van onze missie. Samen met onze gastdocenten verzorgen we een ruim aanbod van opleidingen. Kijk voor meer informatie over onze gastdocenten onderaan de opleidingspagina’s.


Wil je meer weten?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze of heb je gewoon een vraag, bel of mail ons!

Bedrijfsvoering Vakinhoudelijk Persoonlijke effectiviteit