Ervaringen

Richard neemt je mee in zijn verhaal en toont dat je jezelf als mens echt niet moet onderschatten. Integendeel!

Wat een enthousiasme en wat een energie, geweldig! Vanuit persoonlijke ervaringen wordt er door Richard puur en oprecht verteld en gezongen.

Richard brengt je een heldere boodschap waar je de toekomst mee in en aankan. Geen luchtfietserij, maar praktijk en vakkennis.

De deelnemers vertellen in deze video zelf wat de opleiding Bedrijfsvoering Fysiotherapie van Wittemeer Academy uniek maakt!

Voor mij als praktijkondersteuner was deze opleiding echt perfect op maat. Alle onderdelen van het vak werden besproken, en ook het uitwisselen van praktijkervaringen was heel waardevol. Ik heb geleerd wat mijn sterke punten zijn, maar ook waar ik en mijn praktijk kunnen groeien. Aanrader!

Voor mij is deze scholing een mooi onderdeel van de ontwikkeling van mijn als persoon en beïnvloed het direct mijn leiderschapsstijl binnen de praktijk waar wij voor staan.

Een praktische management cursus waarbij het ondernemen in een plezierige werksfeer met collega’s centraal staat.

Er is één woord wat elke opleidingsdag bij mij terug komt: Bewustwording! Bewuster omgaan met personeel, team erbij betrekken, samen doelen stellen en ervoor gaan!

Ervaring uitgelicht

Naam Henk Schaap, ESP Gennep Functie Praktijkmanager Opleiding Bedrijfsvoering Fysiotherapie

De duidelijke structuur van de opleiding en de verschillende gastdocenten, met elk specifieke kennis en ervaring, triggeren je om anders naar situaties te kijken en nieuwe vaardigheden te leren.

Henk Schaap is praktijkmanager van ESP Gezondheid en sportcentrum in Gennep. ESP heeft 22 medewerkers en 4 vestigingen. Naast praktijkmanager vormt Henk samen met de 2 eigenaren het managementteam. Henk heeft succesvol deelgenomen aan de opleiding Bedrijfsvoering Fysiotherapie van Wittemeer Academy. Zijn ervaringen waren erg positief en deze deelt hij daarom graag in dit interview.


Meer lezen

Wil je meer weten?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze of heb je gewoon een vraag, bel of mail ons!