Kasper Bos


Kasper is consultant, fysiotherapeut en praktijkmanager in een eerstelijnspraktijk.

Praktijken worden vaak gerund door (kundige) fysiotherapeuten met passie en kennis voor hun vak. Waarbij zij daarnaast de rol vervullen als manager van een praktijk, zonder hiervoor opgeleid te zijn. Een Office Manager kan hier veel bij ondersteunen maar kent vaak nog niet het gehele fysiotherapie ‘wereldje’. Dit, in combinatie met een steeds complexere markt (zorgverzekeraars, registraties en regelgeving), zorgt voor een ingewikkelde praktijkvoering.

Kasper helpt je daar graag bij. Door zijn verschillende rollen en doordat hij bij veel praktijken komt, heeft hij veel inzicht in wat er speelt in ‘fysiotherapieland’ en kan dit dan ook vertalen naar de (jouw) praktijk.

Kasper is een expert en een denker, die zich kan vastbijten in een onderwerp om daar alles van af te weten. Hij legt jouw situatie naast zijn kennis en de ervaringen van andere praktijken en helpt je dan bij het maken van de juiste keuzes.

  • Ondersteunen, sparren en zaken vanuit een ander perspectief zien, dat kan Kasper als geen ander.
  • Met kritische vragen zorgt Kasper ervoor dat je aan het denken wordt gezet en om samen tot een passende oplossing te komen.
  • Kasper zoekt altijd naar iets wat jou persoonlijk (of jouw organisatie) kan veranderen. Zijn motto is daarom ook; ‘Nothing changes if nothing changes’.
  • Kasper is zelf graag actief bezig en hij ziet bewegen en algemene gezondheid als de norm.

Naast docent wordt Kasper bij Wittemeer ook ingezet als consultant bij praktijken met een specifieke hulpvraag.


Opleidingen gegeven door Kasper Bos