Bèr Haest


Als online strateeg weet Bèr als geen ander hoe je het internet voor jou als ondernemer, werkgever en fysiotherapeut in kunt zetten. Door zijn jarenlange ervaring met verschillende praktijken, maar ook in allerlei andere branches en met verschillende bedrijven, maakt hij het mogelijk om elk vraagstuk direct om te buigen naar een concrete oplossing.

Naast zijn werk als online strateeg is hij docent bij o.a. SRM en geeft hij gastcolleges aan Avans over zijn vakgebied. De uitdaging hierin voor Bèr is het betrekken van mensen, want zoals Benjamin Franklin ooit zei: “Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn”
Door zijn ervaringen binnen een online marketing bureau en als docent, kan hij ook bij Wittemeer op een goede manier de vertaalslag maken van praktijk naar online.

Prestatie staat hoog in het vaandel tijdens zijn dagelijkse werk als online marketeer, maar dat uit zich ook daarbuiten. Als hockeyer bij HC Geldrop heeft hij altijd in de eerste teams gespeeld. Tegenwoordig zet hij deze passie voort in het tweede team, waar hij met zijn teamgenoten nog steeds streeft naar het hoogst haalbare resultaat in een altijd spannende competitie. Daarnaast focust hij zich op fit blijven door meer individueel te trainen en staan er inmiddels een aantal sportactiviteiten op de kalender.
Rust is hij steeds meer gaan waarderen en samen met zijn vriendin pakt hij deze dan ook graag. Thuis of in het altijd mooie Italië, want dat is nog een droom van hen beide: een eigen B&B in het glooiende landschap van Italië.

Als teamspeler gelooft hij in de kracht van samenwerken en probeert hij altijd mensen te verbinden. Een wedstrijd win je namelijk niet alleen of zoals Paul van Ass (hockeycoach) ooit sprak:
“Ik neem niet de beste spelers, maar het beste team mee naar de Olympische Spelen”.


Opleidingen gegeven door Bèr Haest