Erwin Jansen


Erwin is praktijkeigenaar, docent bij PHYSIO education &science, een na en bijscholingsinstituut voor fysiotherapeuten. en daarnaast bij Wittemeer werkzaam als docent voor de opleiding Bedrijfsvoering op het gebied van personeelsbeleid.

Erwin geeft handvatten om in gesprek te gaan en blijven met je personeel. Het mooie van deze materie, is dat het direct implementeerbaar is, omdat je dagelijks in contact staat met je personeel. Het gaat over de onderlinge verhoudingen en je manier van communiceren, maar ook over jou en je passie en hoe je deze kan overbrengen op je medewerkers. Het geeft ook zicht op je eigen blinde vlekken en allergieen en hoe je deze om kunt zetten in positieve doelen voor jou en je medewerker.

Erwin is expert op gebied van personeelbeleid. Hij is enorm geïnteresseerd in de psychologie hierachter en heeft jarenlange ervaring, waardoor hij precies de juiste vragen weet te stellen. Op deze manier helpt hij je bij het maken van je eigen keuzes op een duurzame manier, waardoor je ook in de toekomst profijt blijft houden van hetgeen je geleerd hebt.

  • Vragen stellen, ondersteunen en verhelderen zijn eigenschappen die Erwin kenmerken
  • Motto: Eerst gevoel, maar dan ook met verstand!
  • In zijn vrije tijd gaat Erwin graag: Sporten, fitness, voetbal, fietsen en  wandelen. Boeken lezen en er op uit. Plezier maken met de kids.

 

 

 


Opleidingen gegeven door Erwin Jansen